Woningdetails

Overzicht  
Varsenerstraat 20a
OMMEN
€ 230.000 k.k.


< Terug naar selectie
Omschrijving
Wel de gemakken van een lekker appartement maar niet in willen leveren op de buitenruimte?

Dan is deze maisonnette wellicht iets voor u, want het heeft een zeer zonnig dakterras van maar liefst 46 m², menig woning heeft een kleinere achtertuin....

Nog amper opgeleverd dus hagelnieuw, het appartement beschikt over een eigen inpandige parkeerplaats op de begane grond, ook geen overbodige luxe in hartje centrum. Beneden in het complex is de HEMA gevestigd, de Jumbo ligt op steenworp afstand evenals de andere leuke winkels en horecagelegenheden die Ommen rijk is.

Als u de auto heeft geparkeerd komt u bij de entree van het gebouw, via de trap komt u op het gezamenlijke binnenplaats op de eerste verdieping, vervolgens gaat u over uw eigen dakterras met buitenberging van 6 m² naar de voordeur. Eenmaal binnen een ruime hal met trapopgang, modern toilet, meterkast, grote bijkeuken voor opslag en de installaties. De woonkamer is heerlijk licht, dit komt door een viertal openslaande dubbele deuren aan de voorzijde en aan de achterzijde tevens openslaande deuren naar het eigen dakterras, wat een genot! De keuken ligt net om de hoek van de woonkamer en beschikt over een moderne keuken voorzien van de nodige inbouwapparatuur (de strakke witte tegels zijn inmiddels aangebracht op de achterwand van de keuken, dit in tegenstelling tot de foto's).

Op de verdieping de overloop waar makkelijk een vaste kastenwand kan worden gemaakt, 1 zeer royale ouderslaapkamer en een tweede kleinere slaapkamer. De badkamer is ruim, beschikt over een inloopdouche, wastafel en tweede toilet.

Aangezien het gebouw net is opgeleverd heeft het een gezonde VVE, gebouwd met duurzame materialen welke relatief weinig onderhoud behoeven, prima uitgangspunten voor een appartementengebouw!

Laat u verrassen door dit prachtige aanbod en bel voor een bezichtiging!

Home  |  e-mail  |  Inloggen

Woningopties

Nieuwbouw

Actueel

sallands Goed gaat verhuizen!

Na bijna 20 jaar aan het Vrijthof te hebben gezeten vonden we het tijd voor een nieuwe stap. Inmiddels wordt er hard gewerkt aan de nieuwbouw op de Vechtkade waar ook wij straks ons nieuwe kantoor gaan betrekken. Ons kantoor zal komen op de begene grond ter hoogte van het Marktgebouw, een prachtige zichtlocatie! Aangezien er voor huidige locatie een nieuwe huurder aandiende gaan we tijdelijk elders zitten. Naast de bouwplaats van de Vechtkade dichtbij de havenmeester zitten wij tot de nieuwbouw gereed is in een kantoorunit, hier zullen we onze werkzaamheden op gelijke wijze uitvoeren, de koffie is nog net zo vers!

Adres: Vechtkade 3, 7731 JC Ommen