Aankoop

AANKOOPSERVICE

Een woning kopen doet u niet elke dag. Toch is het kopen van een huis misschien wel de belangrijkste aankoop die u doet in uw leven. Daarom is het zaak dat u zich goed voorbereidt voor u zich op de woningmarkt begeeft.

Er zijn diverse websites waarop u zich uitgebreid kunt oriënteren, waarvan Funda misschien wel de bekendste is. Maar daarna wordt het menens. Een bezichtiging, een eerste bod, het voeren van onderhandelingen, dat vraagt om de begeleiding van een specialist. Een specialist die úw belangen behartigt. Net zoals de makelaar van de verkopende partij diens belangen behartigt.

Indien men zelf het onderhandelingstraject start, doet men dit vaak op basis van de gestelde vraagprijs. Maar is deze wel reëel en niet te hoog? Met onze kennis en ervaring starten wij de onderhandeling nadat het pand zorgvuldig is getaxeerd en onderzocht. Hiermee voorkomt u dat u een te hoge prijs betaalt!

Wat betreft uw eerste bod, onze ervaring is dat kopers veelal een te hoge eerste bieding doen. Nog een reden om uw eigen NVM makelaar van Sallands Goed in te schakelen. Want hoe reëel is de vraagprijs? En hoe reëel is uw bod dan? Met onze kennis en ervaring starten wij de onderhandelingen op basis van de werkelijke waarde van uw droomhuis. Dat kan u vele duizenden euro’s voordeel opleveren.

Wat u van ons mag verwachten? Veel. Heel veel zelfs. Leest u maar mee:

  • Wij analyseren uw woonwensen
  • Wij zoeken en bieden alleen passende woningen aan
  • Wij begeleiden u bij het bezichtigen van passende woningen
  • Wij taxeren een geschikte woning op basis van o.a. bouwkundige staat, omgevingsfactoren en uiteraard de prijs
  • Wij onderhandelen professioneel met de verkopende partij
  • Wij regelen alle juridische zaken voor u en zorgen dat uw voorwaarden worden opgenomen in de koopakte
  • Wij begeleiden u bij de notaris
  • Wij nemen de meterstanden op
  • Wij zijn ook na de oplevering beschikbaar voor al uw vragen

Wil u een huis aankopen samen met uw NVM makelaar van Sallands Goed? Neem dan eens contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek. Ongetwijfeld kunnen wij u dan een Sallands Goed voorstel doen.

Home  |  e-mail  |  Inloggen

Totaal aanbod

Geografisch zoeken

Nieuwbouw

Actueel

sallands Goed gaat verhuizen!

Na bijna 20 jaar aan het Vrijthof te hebben gezeten vonden we het tijd voor een nieuwe stap. Inmiddels wordt er hard gewerkt aan de nieuwbouw op de Vechtkade waar ook wij straks ons nieuwe kantoor gaan betrekken. Ons kantoor zal komen op de begene grond ter hoogte van het Marktgebouw, een prachtige zichtlocatie! Aangezien er voor huidige locatie een nieuwe huurder aandiende gaan we tijdelijk elders zitten. Naast de bouwplaats van de Vechtkade dichtbij de havenmeester zitten wij tot de nieuwbouw gereed is in een kantoorunit, hier zullen we onze werkzaamheden op gelijke wijze uitvoeren, de koffie is nog net zo vers!

Adres: Vechtkade 3, 7731 JC Ommen