Taxaties

Werk voor de specialisten

Taxaties zijn nodig bij bijvoorbeeld de aan- of verkoop van onroerend goed, het verkrijgen van een hypotheek, ene boedelscheiding, voor de beoordeling van de juistheid van de gemeentelijke aanslag Onroerend Zaakbelastingen, bij meningsverschillen met de fiscus, enzovoort. Alle reden dus om extra zorgvuldig te werk te gaan bij een taxatie. Daar hangt immers veel van af.

De taxateurs van Sallands Goed zijn zeer ervaren op het gebied van waardebepalingen en taxaties, zowel in de particuliere sector als op het gebied van bedrijfsmatig onroerend goed. Wij voeren taxaties uit in opdracht van particulieren, pensioenfondsen, notarissen, advocaten, boekhoud- en accountantskantoren, bedrijven, woningbouwverenigingen, curatoren, banken, overheidsinstellingen etc.

Vrijblijvende taxaties

Op feestjes en verjaardagen weet iedereen het altijd precies, de waarde van een woning. Vaak gaat het dan om de emotionele waarde van een huis. Maar als u uw huis wilt verkopen of verbouwen of als u uw hypotheek wilt verhogen, dan is er maar één belangrijke waarde. En dat is de werkelijke taxatiewaarde. We komen graag eens bij u langs voor een vrijblijvende taxatie! Neem daarvoor gerust contact met ons op.

Home  |  e-mail  |  Inloggen

Totaal aanbod

Geografisch zoeken

Nieuwbouw

Actueel

Nieuwbouw levensloopbestendige woningen!

Vanaf 13 maart gaan de 20 levensloopbestendige woningen in verkoop van de Hof van Vlierlanden, zie voor alle documentatie de projectwebsite via: www.hofvanvlierlanden.nl