Centrumvisie Ommen


Gebouw de Driesprong te Ommen


Hier komen een viertal prachtige appartementen en 1 geweldig penthouse!
Laat u verrassen op: de website van het project met alle uitgebreide informatie, wilt u daarna persoonlijk contact bel dan Albrecht Dijkstra voor een afspraak, wij ontvangen u dan in het informatiecentrum waar wij u alles kunnen laten zien.

De grootste startersappartementen met heel erg veel buitenruimte, en toch zeer betaalbaar!
Op deze site treft u alle informatie aan van dit prachtige startersproject, erg succesvol gebleken aangezien al meer dan de helft is verkocht! Wilt u ook graag hier wonen maak dan snel een afspraak met Sallands Goed, makelaar Albrecht Dijkstra staat u graag te woord!

 


Volgend jaar zullen wij starten met de ontwerpen pal aan de Vecht, hier zullen tussen de 40 en 45 appartementen worden gebouwd in het hoge segment. U moet dan denken vanaf € 450.000,-- V.O.N.
Wij komen graag in gesprek met mensen welke hier graag willen wonen, we inventariseren uw behoefte en kunnen samen met u zorgen dat u over een appartement kunt beschikken wat aan al uw woonwensen voldoet! U kunt gerust contact opnemen met Albrecht Dijkstra van makelaarskantoor Sallands Goed, een persoonlijk gesprek in het informatie centrum zou maar zo kunnen leiden tot uw droom appartement direct aan de Vecht.

Daarnaast kun u op Hanzestad Ommen op diverse plekken keuzes maken hoe u geïnformeerd wenst te worden, een gemakkelijke en speelse manier van op de hoogte blijven!

Ook kunt u op Hanzestad Ommen zien wanneer het informatie centrum aan de Brugstraat 34 - 36 geopend is, u bent dan van harte welkom en we staan u graag te woord. Afspraken buiten deze openingstijden zijn eenvoudig te maken door te bellen naar 31529455055 of een mail te sturen naar ommen@sallandsgoed.nl
Home  |  e-mail  |  Inloggen