Huur

Huren en Verhuren

Voor verschillende relaties verhuurt ons kantoor ook in woningen en appartementen. Wij plaatsen ons aanbod op Funda, hier kunt u volgen of er actueel aanbod is.


Inschrijfformulieren kunt u alleen indienen op het moment dat er een huurwoning op Funda te huur is via ons kantoor. Nadat de woning is verhuurd zullen uw persoonlijke gegevens worden vernietigd, u doet er verstandig aan uw digitale exemplaar te bewaren voor het moment dat er weer een woning te huur wordt aangeboden, u kunt dan volstaan met een digitale versie.

U kunt uitsluitend in aanmerking komen voor huurwoningen via ons kantoor als er een volledig ingevuld formulier in ons bezit is, deze kunt u downloaden via onderstaande link naar het document, stuurt u dit ingevulde formulier naar ons kantoor of geef het af bij de balie samen met uw geldige legitimatie.

Formulieren die niet volledig ingevuld zijn en/of waarbij de gevraagde bijlagen ontbreken worden door ons niet in behandeling genomen.

Inschrijfformulier huur woning

Home  |  e-mail  |  Inloggen

Totaal aanbod

Geografisch zoeken

Nieuwbouw

Actueel

Nieuwbouw levensloopbestendige woningen!

Vanaf 13 maart gaan de 20 levensloopbestendige woningen in verkoop van de Hof van Vlierlanden, zie voor alle documentatie de projectwebsite via: www.hofvanvlierlanden.nl