Woningdetails

Overzicht  
11 April Plein 20
OMMEN
Op aanvraagHuurprijs per maand
€ 869

< Terug naar selectie
Omschrijving
LET OP!!
Aanmelding is niet meer mogelijk vanwege de vele reacties, de verhuurder zal komende dagen vanuit de aanmeldingen een selectie maken wie er voor een bezichtiging in aanmerking komt, deze ontvangen een uitnodiging. Voor nu zal de woning onder optie worden gezet en als er een huurovereenkomst getekend is zal de woning als verhuurd worden vermeld.


Prachtige maisonnette gelegen hartje centrum van Ommen in sliksplinter nieuwe winkelstraat in het Westelijk gedeelte van de straat!

Perfect centraal gelegen dus met alle voorzieningen op loopafstand, de fiets in een gezamenlijke berging en een eventuele auto in openbaar gebied op loopafstand.

Via de gezamenlijke entree op de begane grond kunt u zowel met de trap als de lift naar de eerste etage, hier loopt u achter de enorme dakterrassen naar uw eigen zonnige terras en kunt u via de voordeur uw eigen appartement betreden.

Allereerst de entree met garderobenis, meterkast, intercom, modern toilet en trapopgang, vervolgens de L-vormige kamer met openslaande ramen, een grote trapkast en open keuken voorzien van modern keukenblok met 5 luxe inbouwapparaten, hier tevens een Frans balkon voor het heerlijke buitengevoel. Op de eerste verdieping een overloop met ruime kast voor opslag, een badkamer met wastafelmeubel, plaats voor witgoed, een ruime inloopdouche en 2e toilet. Een zeer ruime hoofdslaapkamer met veel ruimte voor kasten, een tweede behoorlijke logeerkamer.

De algehele afwerking is luxe, alle wanden zijn voorzien van glasvezelbehang met neutraal schilderwerk, slechts de vloer en raambekleding en u kunt de woning zo betrekken. Aan de zonnige kant is het enorme dakterras, fraai afgeschermd met natuurlijke terrasscheiding, een buitenkraantje en buiten stopcontact maken het plaatje af!

Huurprijs € 869,94 per maand;
Servicekosten: € 75 per maand;
Nutsvoorziening: Geheel eigen meters;
Waarborgsom: € 1.500,-
Minimale huurtermijn: 24 maanden
ingangsdatum contract: 01-01-2023

Inschrijving uitsluitend mogelijk door motivatie te mailen naar ommen@sallandsgoed.nl, de motivatie dient te bestaan uit een inzicht in de samenstelling van de huurders, inzicht in de werksituatie al dan niet aangevuld met financiële onderbouwing, een mogelijke referentie van huidige verhuurder en andere informatie die voor een verhuurder van belang kunnen zijn voor toewijzing. Uit de inzendingen zullen de voor verhuurder meest geschikte kandidaten worden uitgenodigd voor een bezichtiging waarna al dan niet de toewijzing zal plaatsvinden. Gelieve de procedure te volgen en niet te bellen om in aanmerking te komen, dan zal worden aangegeven de procedure te volgen.

De appartementen aan het 11 April Plein zijn voor jong en oud, doordat de eerste verdieping met de lift toegankelijk is.

Home  |  e-mail  |  Inloggen

Woningopties

Nieuwbouw

Actueel

Wonen naast Hartje Centrum in trendy woonwijk!

In dit prachtige project is de verkoop in volle gang, inmiddels is ruim 50% verkocht en hebben we voor de woningen in de 'Frabrieksstraat' drie geweldige indelingsvarianten uitgewerkt, kies de indeling die bij u past zonder dat hiervoor meerwerk in rekening zal worden bebracht, kijk hiervoor en de projectwwebsite: www.havenoostommen.nl 

Nieuwbouw levensloopbestendige woningen!

Vanaf 13 maart gaan de 20 levensloopbestendige woningen in verkoop van de Hof van Vlierlanden, zie voor alle documentatie de projectwebsite via: www.hofvanvlierlanden.nl