Woningdetails

Overzicht  
Boermarke 32
OMMEN
Op aanvraagHuurprijs per maand
€ 1.250

< Terug naar selectie
Omschrijving
In de nieuwbouw wijk De Vlierlanden komt deze joekel van een woning beschikbaar van 155 m² vloeroppervlakte met luxe afwerking! Een kindvrienelijk, jonge en energieke wijk met alle voorzieningen dichtbij.

De begane grond van deze hoekwoningen bestaat uit de straatgerichte woonkeuken die doorloopt in de ruime tuingerichte woonkamer met prachtige erker aan de zijkant en openslaande deuren naar de tuin.
Bij dit type is er gekozen voor een scheidingswand tussen het leef-/woongedeelte van 28 m² en de ruime woonkeuken, een mooie en subtiele manier om koken en wonen gescheiden te houden. Dit type woning kent daarmee een zeer praktische indeling met een totale woonoppervlakte van 155 m² en een inhoud van 564 m³.

Indeling:
Wanneer je de voordeur van het slot hebt gedraaid, kom je in de hal met trapopgang, toegang tot het toilet en de meterkast. De eerste deur in de hal brengt je direct naar de woonkeuken van bijna 21 m², ruim genoeg voor bijvoorbeeld het plaatsen van een grote eettafel! Loop je rechtdoor, dan ga je rechtstreeks naar de riante woonkamer met openslaande deuren naar de fijne tuin met aangelegd terras. Kom je toch nog wat ruimte tekort? Onder de trap is een ruime bergruimte gerealiseerd, deze is vanuit de hal toegankelijk en biedt met gemak plaats aan alle zaken die je liever niet in het zicht hebt staan.

Middels de trapopgang in de hal kom je op de eerste verdieping en is er vanaf de overloop toegang tot drie slaapkamers en de compleet ingerichte badkamer. De twee ruimste slaapkamers zijn voorzien van een nis voor het eventueel laatsen van een kastenwand, ideaal voor het opbergen van kleding, speelgoed etc. De badkamer is uitgerust met een 2e toilet,
inloopdouche en badkamermeubel met wastafel. Verwarming van de badkamer geschiedt middels vloerverwarming, dus geen grote radiatoren, wel optimaal gebruik van de ruimte!

Eveneens met een vaste trap bereikbare 2e verdieping, met nog eens twee slaapkamers en een 2e badkamer met inloopdouche, wastafel en 3e toilet en wasmachine- en drogeraansluiting. De badkamer en slaapkamer aan de achterzijde zijn beiden voorzien van een Velux-dakraam voor natuurlijke lichtinval. De cv-opstelplaats bevindt zich
ook op deze verdieping, in een aparte ruimte die tevens als bergruimte dienst doet.


Buitenruimte
Door de hoeklocatie kon een parkeerplaats op eigen terrein gerealiseerd worden én een zeer grote tuin met terras, die toegankelijk is vanaf de eigen parkeerplaats.


Procedure verhuur
Aspirant huurders worden verzocht een mail te sturen naar ommen@sallandsgoed.nl met hierbij hun personalia en een omschrijving van de eigen situatie, u kunt hierbij denken aan gezinssamenstelling, arbeids-/inkomens situatie, motivatie waarom men wil huren en historie woonsituatie. De binnengekomen reacties zullen binnen 10 werkdagen na publicatie ter beoordeling worden voorgelegd aan de eigenaar waarna de meest geschikte partijen worden uitgenodigd voor een bezichtiging. De huurovereenkomst is voor onbepaalde tijd met een minimum van 24 maanden, hier zal niet van worden afgeweken. Gelieve alleen per mail te reageren en de procedure te volgen.

Home  |  e-mail  |  Inloggen

Woningopties

Nieuwbouw

Actueel

We zijn verhuisd per 22 augustus!

Achter de Besthemermolen bij de Manitobarotonde verbouwen wij de de voormalige werkplaats naar een prachtig nieuw kantoor.

We zitten eerst in een tijdelijke unit op het terrein achter de voormalige zoutloods, begin 2023 betrekken we ons nieuwe pand, zie onderstaand de impressie hoe het gaat worden.